Gå til sida du ønsker å endre bildet på, mens du er innlogga på nettsida di.

Oppe har du ei svart verktøylinje, trykk på "Rediger side"/"Edit page":

Du kjem då inn i redigeringsmodus på den konkrete sida.

Hold musepeikaren over elementet (bilde/slideren) du vil oppdatere, og trykk på blyanten for å redigere:

Trykk inn på elementet/bilde du vil erstatte ved å trykke på bildet som alt ligger der, eller trykke på "+" for å legge til ett nytt bilde:

Trykk "Bytt bilde":

Last opp bildet frå datamaskina di, eller velg frå mediebiblioteket om det alt er lasta opp:

Trykk "Bytt bilde"/"Lagre" i alle steg, til du står på hovedsida igjen.

Deretter trykker du "Oppdater" til høgre for å lagre sida: