For å få Vimeo-til å spele av automatisk på både desktop og mobil på ein WordPress-nettstad sett opp med Enfold, kan ein bruke følgjande metode:

Legg inn to Color Sections (ein for mobil og ein for desktop)

MOBIL:

På seksjonen for mobil: Section layout > "At least 50 % of browser height"

Section Background: Legg inn lenka (bytt VIMEO-ID med nummer på videoen):

https://vimeo.com/VIMEO-ID?muted=1&autoplay=1&loop=1&autopause=0 allow="autoplay&background=1

DESKTOP:

Section Background: Legg inn samme lenka som for mobil.

Forklaring:

iOS for iPhone er det berre tillate at videoar startar av seg sjølv dersom dei er muta. Derfor er muted=1 viktig,

For å hindre av at det kjem inn symbol for å pause video legg vi inn background=1.

I tillegg er autoplay påslått og tillate, og det er lagt inn parameter for at video skal gå i loop og at den ikkje skal pause.