Instagram endra for litt sidan vilkåra sine for kva som kan visast frå personlege kontoar. Dette er grunnen til at mange no ikkje får opp feeden de er vand med. Sommaren 2020 er pluginen oppdatert til nyaste versjon, og det skal fungere å legge til kontoen på nytt, etter å ha autorisert Instagram-kontoen.

Nedanfor er screenshot som forklarar korleis de gjer det:

Nede i venstre hjørne, trykk på "Instagram Feed"

Du kjem no til framsida av Instagram pluginen. Trykk på "reconnect"

Vel "personal" viss det ikkje allereie er vald. Trykk så på "Connect" Du blir då sendt vidare til eit nytt vindu.

Sjekk at det er riktig Instagram konto som er inne. Her ser de det står Martine Myren, som er min konto, så om de har fleire kontoar, sørg for at det er rette kontoen. Trykk so på "Authorize" og følg stega vidare.