Flatsome-temaet bruker en sidebygger kalt UX Builder. I denne kan du se endringene du utfører mens du gjør de. Du kan også trykke på de forskjellige elementene på siden for å endre de. UX-byggeren finner du ved å gå inn på listen over Sider, der du holder musepekeren over den siden du vil redigere og velger "Edit with UX Builder". Se Bilde 1.

Bilde 1: Finn UX Builder

UX Builder er relativt enkel å bruke, på den måten at du bare kan trykke på det elementet du ønsker å endre for å endre det. Se Bilde 2 og Bilde 3 for en illustrering av hvordan du endrer tekst.

Bilde 2: Klikk én gang for å få opp kontrollpanelet for å endre tekst.

Bilde 3: Dobbelklikk for å gå direkte til tekst-editoren. Her får du et bedre inntrykk av hvordan teksten vil se ut.

Til slutt må du huske å trykke "Apply" og deretter "Update" (Oppdater) nede i venstre hjørnet for å lagre endringene dine.