Gå til Kontrollpanel > Sider > Framside   (eller trykk på "endre side" når du ser nettsiden og er innlogget)

Øverst har du "hovedfelt". Det er her du bestemmer om du skal ha eit tredelt felt, todelt felt eller kun ett stort bilde.

Trykk på "Legg til innhold". Velg en av de tre du har tilgjengelig.

Tredelt felt: Trykk "Legg til sak" for hvert felt du skal legge til.

Du kan velge å overstyre verdiene om du ønsker det. Huk da av for "overstyr verdier". Da kan du f.eks laste opp et bilde som kun viser på framsiden, og som er uavhengig av de som er inne på landingsiden.

Under utlisting kan du velge om nye innlegg og arrangement skal liste seg ut automatisk, eller om dette skal gjøres manuelt. Om du velger automatisk utlisting, så kan du velge hvor mange innlegg og arrangement som skal vise til enhver tid. Skriver du "0" på arrangement, så vil ingen arrangement vise på fremsiden.

Trykk "Oppdater"/"Publiser" når du er ferdig.

For å se veiledning på hvordan du legger til og endrer widgetene på fremsiden, se seksjonen "Endre/legge til widgeter ("våre opningstider", "Ofte stilte spørsmål" osv.)"