Gå til innlegget du ønsker å legge til ein PDF i.

Alternativ 1, med bilde av PDF: Marker hvor i teksten du ønsker å legge inn en PDF. Last opp et JPG/PNG-bilde av PDF først (ta et skjermbilde av PDF som du lagrer på datamaskinen, last dette opp i teksten slik du gjør med alle andre bilder).

Last opp PDF i mediebiblioteket, trykk "edit" på fila og kopiér "File URL".

Gå tilbake til innlegget. Markér JPG-bilde som du la inn i artikkelen. Trykk på link-ikonet over tekstfeltet og erstatt linken som ligger her med link til PDF.

Alternativ 2, kun link til nedlasting av PDF: Marker i teksten der du ønsker at PDF skal ligge. Trykk på "Legg til media" og last opp PDF fra datamaskinen. PDF ligger nå som en link i teksten, og besøkende trykker på denne linken for å lese PDF eller laste den ned som vist på bildet under.