Alternativ 1, når bilde av framsiden på PDFen skal vises på siden:

Gå til innlegget du ønsker å legge til ein PDF i.

Marker hvor i teksten du ønsker å legge inn en PDF. Last opp et JPG/PNG-bilde av PDF først (ta et skjermbilde av PDF som du lagrer på datamaskinen, last dette opp i teksten slik du gjør med alle andre bilder).

Last opp PDF i mediebiblioteket, trykk "edit" på fila og kopiér "File URL".

Gå tilbake til innlegget. Markér JPG-bilde som du la inn i artikkelen. Trykk på link-ikonet over tekstfeltet og erstatt linken som ligger her med link til PDF.

Alternativ 2, når du kun vil lenke til en PDF-fil som du laster opp:

Gå inn i redigeringsmodus på siden der du vil legge lenken.

Skriv et ord der du vil at lenken skal være (skriv f.eks. "pdflenke"), dette blir uansett overskrevet med navnet på filen du laster opp.

1: Marker ordet du har skrevet.
2: Klikk "Legg til media" og velg "Last opp filer".

3: Velg fil og last den opp:

4: Klikk en gang på filen slik at den blir markert.

5: Under Vedleggsdetaljer på Tittel skriver du den tittelen du vil at lenken skal ha, f.eks. "Laste ned musikk frå YouTube".
6: Nede til høyre, klikk "Sett inn på side". Når blir ordet du skrev erstattet med tittelen du har skrevet inn og lenken til filen.

Deretter ser lenken slik ut:

Når du er ferdig kan du publisere siden.