Når du skal opprette en ny side kan du velge å skrive tekst direkte inn i den vanlige editoren, eller du kan bruke "Advanced Layout Editor". Bruker du sistnevnte kan du bygge siden slik du selv ønsker, og dele siden inn i flere kolonner samtidig kan du legge til mange ulike innholdselement.

Start med å velge hvor bred innholdstypen skal være. Dra valgt kolonnestørrelse ned i editoren som vist på bildet under.

Gå til fana "Content elements", eller "Media Elements" om du vil legge til bildegalleri, bildeslide o.l.
Her har du mange ulike innholdstyper å velge mellom. Dra ønsket innholdselement ned i kolonnen du nettopp opprettet som vist på bildet under.

Bygg siden opp slik du ønsker at den skal være. Underveis kan du trykke på "Forhåndsvis endringer" for å se hvordan siden vil se ut. Når du er fornøyd trykker du på "Publiser" (om siden ikke er publisert) eller "Oppdater" (om siden allerede er publisert).

Demo-video: