Fullwidth Easy slider går i fullbredde, og du kan legge til tekst over bildet (tittel og ingress) og lenke om ønskelig (knapp eller lenke på bildet).

Gå til sider > rediger sida bildeslideren ligg på (f.eks. framsida, om oss, heim e.l.)

Finn "Fullwidth easy slider" på sida, hald musepeikaren over og trykk på den for å redigere:

Legg til nytt bilde:

Trykk på "Add single image or video" som markert på skjermbildet over.

Trykk på det tomme bildefeltet som vart lagt til.

Trykk "Bytt bilde".

Gå til fana "Last opp filer" > Velg filer om du vil laste opp eit nytt bilde frå datamaskina di.

Gå til fana "Mediebibliotek" om du vil legge til eit bilde som allerede er lasta opp på nettsida.

Trykk "Bytt bilde" for å legge det til.

Om du ønskjer å ha tekst over bildet går du til Caption

Legg inn tittel under "Caption title", og eventuelt ingress under "Caption text".

Under "caption positioning" velger du kor teksten skal ligge på bilde, og om det skal vere bakgrunn (frame) på teksten. Det kan vere lurt å velge frame om det vanskeleg å lese teksten over bildet.

Under "Apply link or buttons to the slide" velger du om bildet skal lenke vidare til ei underside, eller om du vil legge til ein eller to knappar. Du kan velge "No link for this slide" om bildet ikkje skal ha lenke.

Om du ønsker å lenke til et arrangement velger du Tribe_events (OBS: gjeld kun dersom du har arrangement på nettsida di)

Om du ønsker å linke til eit innlegg velger du Post

Om du ønsker å linke til ei underside velger du Page

Om du ønsker å linke til ei ekstern side (f.eks. www.vg.no) velger du Set manually og limer/skriver inn nettadressa.

Når du f.eks. har valgt å linke til eit arrangement velger du kva arrangement (hendelse) du vil linke til i lista.

NB: Lista viser kun arrangement som er publisert, ikkje dei som ligg lagra som kladd i kontrollpanelet.

Lagre når du har valgt eit arrangement, og deretter lagre på nytt på sjølve slideren:

For å bestemme rekkefølga på bildene i slideren held du musa over pila til venstre. Dra og slipp den der du ønsker å plassere den:

Lagre slideren, og trykk "Oppdater" på sida for å lagre endringane dine: