Veiledning når domenenavnet skal kjøpes for første gang og Mediebruket skal være teknisk administrator

• Gå til https://www.domeneshop.no/
  • Velg ønsket ledig domene.
  • På trinn 2, Velg tjenester, velg DNS kr. 0.
  • På trinn 3, velg brukernavn (epostadresse): domene@mediebruket.no (dobbeltsjekk at adressen er rett skrevet).)
  • Følg øvrige instruksjoner hos Domeneshop, og velg gjerne at betalingskontakt skal være samme som juridisk eier (er billigere enn at Mediebruket skal vidarefakturere).

NB! For .no-domener må juridisk kontakt avgi egenerklæring tilsendt på epost fra Domenehop.

Ved å følge denne fremgangsmåten blir domenet knyttet til Mediebruket sin administratorkonto, mens sluttkunden blir juridisk eier.

• Når du har registrert domenenavnet hos Domeneshop tidligere
    Flytt til Mediebruket slik:
    • Logg inn på deres Domeneshop-konto.
    • Gå på Min konto > Mine domener > Kikk på det aktuelle domenenavnet > Flytt domene til annen konto
    • Skriv inn: domene@mediebruket.no (dobbeltsjekk at epostadressen er rett skrevet).

• Er domenenavnet registrert hos annen registrar enn Domeneshop
    Bestilling flytting her: https://www.domeneshop.no/transfer
    • Fyll inn domenenavn, og skriv: domene@mediebruket.no som epostadresse.
    • Følg de øvrige instruksjonene hos Domeneshop.