Gå til kontrollpanel > produkter > Legg til produkt

Skriv inn tittel og produktbeskrivelse (hugs å lime all tekst inn i fana "tekst" for å rense teksten, deretter kan du redigere teksten på fana "visuell". Om du skriv teksten sjølv kan du skrive direkte i "visuell"):

Gå til "Produktdata" > velg "variabelt produkt" i lista:

Gå til "Attributter" og skriv inn navn på varianten, f.eks. farge eller størrelse. Skill kvar variant med teiknet |

Hugs å huke av for "Synlig på produktsiden" og "Benytt for varianter":

> Lagre attributter

Gå til "Varianter" > Legg til variant > Gå

Legg til ein ny variant for kvar farge, størrelse e.l.

Trykk på kvar variant for å legge til pris, lagerstatus og bedriftspris:

> Lagre endringer

Legg inn produktbilde i kolonna til høgre:

Velg kva kategori produktet tilhøyrer i kolonna til høgre. Opprett ein ny kategori om det ikkje finst ein passande frå før.

Undervegs kan du forhåndsvise produktet, eller lagre som kladd. Publiser når du er nøgd.