I Kontrollpanelet er det tilgang til avansert redigering av det meste.

Innlegg — her finner du alle de datofestet ”nyhetsartiklene”. Her legg inn nye nyhetsartikler.

Media er alle filer og bilder som er lastet opp, og oversikt over hvor de er brukt.

Sider er sider med statiske tekster. Blir lenket opp i menyene. Her legg du til nye undersider.

Hendingar er arrangement du har lagt inn, eller der du legg inn nye arrangement

Åpningstider er der du legg inn åpningstider. Opprett ein for kva filial.

Tilsette er der du legg inn dei tilsette som skal vise på sida

Utsjånad

Bunad må dere ikke røre

Set opp er ikkje relevant

Småprogram er der dere styrer hva som skal vise i de tre boksene øverst på fremsiden + i sidebar og footer.

Menyar er der de styrer menyen oppe på framsida og legg til footermenyar

Custom CSS er ikkje relevant, ikkje endre det som er lagt inn!

Profil er der du endrer passordet ditt, eller e-postadressen din

Verktøy er overordnet funksjoner som bare bør styres av Mediebruket.

Innstillinger er der du endrer bakgrunnsbilde, logo og skrur av arrangementvisning på fremsiden. Her endrer du også footeren.