Hvis du får feilmelding ”Feil: Ugyldig brukernavn eller e-post” kan du prøve på ny med annet navn eller adresse. Hvis du deretter får samme feilmelding er det trolig ikke opprettet tilgang for deg. Send i så fall en epost til support@mediebruket.no. Skriv hvilken side du ønsker tilgang til, hvilken epostadresse du vil benytte og hvilket brukernavn du ønsker. Oppgi også hvem som har gitt tillatelse til at du skal få tilgang.

Når du mottar eposten og logger deg på bør du endre passordet til et du husker slik: Klikk øverst i høyre hjørne der det står ”Hei, dittbrukernavn”, og klikk deretter ”Rediger min profil”. Nede på siden kan du skrive inn ”Nytt passord” (skriv det samme i begge feltene). Klikk deretter på knappen ”Oppdater profil”.