Gå til Kontrollpanel > Innlegg > Hold musepeker over innlegget du vil endre forfatter på > rediger

Trykk på skjerminnstillinger oppe til høyre. Kontroller at feltet "forfatter" er huket av. Gå ned på siden, helt nederst har du feltet "forfatter". Endre navn og trykk oppdater. NB: Du kan kun legge til en eskisterende bruker på nettsiden som forfatter. Hvis ønsket navn ikke ligger i listen er det fordi vedkommende ikke er registrert. I så tilfelle, se forklaring "Opprett bruker".