Gå til Kontrollpanel / Utseende / Tilpass

Nettstedets navn og slagord

Kontrollpanel / Utseende / Tilpass/ Nettstedets navn og slagord

Her kan du velge å vise eller skjule tittel og slagord.

Last opp logo under «Site Logo»om du ønsker at logo skal vise over headingbildet.

Layout

Kontrollpanel / Utseende / Tilpass / Layout

Site layout:

Velg om du vil ha sidebar, og hvor denne eventuelt skal ligge. Denne styrer hele siden, det vil si at hvis du legger til en sidebar her, så vil sidebaren vise på alle sider. Hvis sidebar kun skal vise på fremsiden så styrer du dette nederst under «Display Home Page Top Widget Area».

Main content:

Velg hvor bredt innholdet skal være.

Post Content Display:

Dette gjelder kun om du skal ha artikler på fremsiden. Velg «Teaser Excerpt» om kun ingressen skal vise der brukeren må trykke «les mer» for å komme inn eller «Full content» om hele artikkelen skal vise.

Align:

Velg om innholdet skal være sentrert, venstre- eller høyrejustert.

Du bestemmer om widgetene skal vise på fremsiden på «Display Home Page Top Widget Area». Skal fremsiden kun ha tekst, så fjerner du avkrysningen her.

Du bestemmer om artiklene skal vise på fremsiden på «Display Home Page Posts & Sidebar».

Fonter

Kontrollpanel / Utseende / Tilpass / Fonter

Her velger du hvilken font du ønsker å bruke.

Farger

Kontrollpanel / Utseende / Tilpass / Farger

Her velger du farge på bakgrunn, topptekst, overskrifter osv.

«Link Hover color» representerer fargen som vises når man har musepekeren over et menypunkt.

Posts

Kontrollpanel / Utseende / Tilpass / Posts

Her bestemmer du om kategori, forfatter, dato og antall kommentarer skal vise i innleggene.

Footer

Kontrollpanel / Utseende / Tilpass / Footer

Her kan du endre teksten i footeren.

Toppbilde

Kontrollpanel / Utseende / Tilpass / Toppbilde

Her kan du velge å fjerne toppbildet. Trykk på pilen ved siden av standardbilde og velg «fjern».

Bakgrunnsbilde

Kontrollpanel / Utseende / Tilpass / Bakgrunnsbilde

Her kan du fjerne bakgrunnsbilde, ikke laste opp. For å laste opp et nytt bakgrunnsbilde går du til Kontrollpanel / Utseende / Bakgrunn. Velg om bilde skal gjenta seg, være «limt fast i bakgrunnen» og om det skal være venstre-, senter- eller høyrejustert.

Farge på navigasjon

Kontrollpanel / Utseende / Tilpass / Navigasjon

Her bestemmer du farge på menyen.

Statisk forside

Kontrollpanel / Utseende / Tilpass / Statisk forside

Her velger du om du skal ha artikler eller en vanlig underside på fremsiden.