1. Når du er i kontrollpanelet, hold musepeikaren over Utseendet i menyen til venstre:

2. Klikk deretter på Menyer

3. Øverst på sida får du opp eit felt der du kan velge kva meny du skal redigere. Her vel du Hovedmeny (Enfold 4 Child Main Menu), og klikkar deretter på Velg:

4. I meny til venstre finn du sida du vil ha inn i menyen (denne må vere oppretta først),  hukar av denne og klikkar på Legg til i meny:

5. Du ser no at sida blei lagt til i lista til høgre. Her kan du dra opp og ned for å endre kvar i menyen den skal vise:

6. Når du er fornøgd, klikk på den blå knappen helt til høgre, Lagre meny: