Gå til kontrollpanelet / Media / Legg til ny. Dra bildefilen inn eller trykk på “Velg filer” og finn bildet på PCen din.

Når du deretter har valgt bildet du ønsker å legge inn på siden, kan du velge bildestørrelse. Dette gjør du under "Skjerminnstillinger for vedlegg".

Inne i "Størrelse" finner du flere alternativ for hvor stort bildet kan være. Velg det som passer best, og pass på at du ikke velger en størrelse som er større enn det bildet faktisk er.

Vi har også skrevet et innlegg hvor du kan lese mer om bildebehandling.